Sponsorfietstocht

rabofiets

DAS doet ook dit jaar weer mee aan de Rabobank Sponsorfietstocht; op zondag 17 september 2017. We kunnen in totaal 1.000 euro bij elkaar fietsen! We rekenen op een hoge opkomst dus neem gerust je broertje, zusje, oom, tante, buurvrouw -man, vader, moeder, beste vriend of vriendin etc. mee. We willen als DAS natuurlijk zichtbaar zijn; neem daarom je DAS-shirt mee en trek dat bij de start over jasje o.i.d. heen. DAS ontvangt 5 euro voor het aantal personen dat 15 kilometer, 10 euro voor het aantal personen dat 30 kilometer en 20 euro voor het aantal personen dat 60 kilometer en de wielrenroute fietst.

Startnummers

DAS heeft startnummers 31 en 114 en we bepalen bij vertrek welk startnummer je moet gebruiken. Dit startnummer moet je nl. invullen op een stempelkaart. Bij alle stempelposten zijn lijsten met startnummers aanwezig voor het geval u uw nummer niet meer weet.

Stempelkaart en routebeschrijving

We verzamelen om 09:30 uur bij sporthal de Brasserskade en fietsen dan naar het startpunt bij sporthal De Viergang in Pijnacker. Onze vertrektijd is daar tussen 10:00 – 10:30. Deelnemers aan de wielrenroute en de 60 km route kunnen starten tussen 10.00 – 11.00 uur. Elke deelnemer ontvangt bij de start een stempelkaart en een route-beschrijving. Iedere deelnemer haalt persoonlijk de stempelkaart op bij de start en laat deze ook persoonlijk bij de stempelpost afstempelen. Elke volledig ingevulde stempelkaart die voor 16.00 uur op zondag 17 september 2017 is ingeleverd, geeft recht op een vergoeding voor DAS. Wilt u meer weten over de spelregels? Klik dan hier.

Route

De route is ook dit jaar weer met veel zorg uitgezet door Toerclub Pijnacker. Deze voert je langs de mooiste plekken in en rond Delft, Lansingerland, Midden-Delfland en Pijnacker-Nootdorp. Toerclub Pijnacker zorgt er ook voor dat alle routes met pijlen op de grond worden aangegeven. Zo weet je zeker dat je de juiste route rijdt.

Fietsers met een wielrenfiets worden dringend verzocht de speciale wielrenroute te rijden. Dit om gevaarlijke situaties op de andere routes te voorkomen.

Veiligheid

Wij willen de Rabobank Sponsorfietstocht graag zonder ongelukken laten verlopen. Wees dus voorzichtig en voorkom onveilige situaties. Lees daarom de veiligheidsregels op de website nog eens goed door. Fietst je met een grote groep? Laat dan bijvoorbeeld de eerste en de laatste deelnemer een reflecterend veiligheidshesje dragen.

Acties
Ook dit jaar zijn er weer een drietal wedstrijden, te weten: promoot-actie, twitter-actie en vlog-actie. Kijk op de website voor meer informatie over de wedstrijden.

Foto’s
Tijdens de Rabobank Sponsorfietstocht worden foto’s gemaakt. Rabobank Zuid-Holland Midden houdt zich het recht voor om deze te gebruiken voor promotionele doeleinden zonder voorafgaande en/of schriftelijke toestemming van de gefotografeerde.

Alle foto’s zijn vanaf 19 september te bekijken op de website van de sponsorfietstocht.

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op via telefoonnummer 06-19952770 (Marcel van Dien/PR DAS) of stuur een e-mail naar pr@das-delft.nl. Houd ook de speciale website van de Sponsorfietstocht in de gaten voor de laatste nieuwtjes.

Veel plezier op zondag 17 september; we maken er samen een leuke dag van!

Rabobank