Mixteam onder 10-3 kampioen

Toen het vanmorgen in de thuiswedstrijd tegen Grasshoppers bij rust 24-23 stond; werden vele DASsers toch enigszins nerveus. Want X10-3 wilde winnen om dit weekend al het kampioenschap te kunnen vieren. In de tweede helft gaf DAS echter gas, en hoe! Via een 46-8 score werd een ruime 70-31 overwinning behaald. En het kampoenshap dus. Gefeliciteerd!
Op bijgaande foto (beetje onscherp; sorry) staand v.l.n.r.: Daniëlle de Vreede (assistent coach), Em...ir Santana, Alexandra van Hal, Benjamin Ligeon, Timo Schilperoort, Tristan Woudenberg en Ferdinand van Heerd (coach). Zittend v.l.n.r.: Sofie Ruijgrok, Linn van Heerd, Daantje Schilperoort en Amber Hoefnagel. Niet op de foto; Tomás Jansen.
De bekers die de kampioenen in handen hebben waren door de ouders verzorgd. De échte beker, de medailles én de kampioenstaart worden uitgereikt op 22 april, voorafgaand aan de thuiswedstrijd van VSE-1 om circa 15:15 uur in ScholenCombinatie Delfland. Bij die wedstrijd zijn Sofie en Linn overigens de VIP'S.

(In de competitiestand staat DAS op plek drie: de twee ploegen daarboven spelen met dispensatie-spelers, en kunnen daarom geen kampioen worden).