Aankondiging Jeugdkamp 2018

Beste DASsers,
Het voorjaar is aangebroken en dat betekent één en ander. Onder andere dat het JEUGDKAMP weer aanstaande is!!
De organisatie is inmiddels ook uit de winterslaap ontwaakt om een weer een heel gaaf jeugdkamp op te tuigen. Uiteraard is er nog heel veel te doen; zoals het bedenken van een thema en het bedenken en voorbereiden van gerelateerde spellen.
Wat er al wel bekend is
DATUM - Dit jaar hebben we het weer kunnen regelen in het weekeinde twee weken voor de zomervakantie: vrijdag 29 juni - zondag 1 juli.
LOCATIE - Dit jaar weer in Ter Aar (vlakbij Alphen a/d Rijn) bij "Het Zwaluwnest" en van de twee beschikbare accommodaties hebben wij weer de beschikking over de "Boerenzwaluw". Wij zijn hier recentelijk ook in 2014 en 2016 geweest. Tot volle tevredenheid mogen we gerust zeggen. Het is een goede en moderne accommodatie met veel ruimte voor de kinderen om te spelen (op eigen grond, niet langs een doorgaande weg).
Kijk voor een indruk op http://www.hetzwaluwnest.nl/ en klik door naar de Boerenzwaluw; voor wie er al eerder is geweest: klik wat rond op de site om alvast weer in de stemming te komen...
CLINIC - Uiteraard hebben we ook op zaterdagmiddag de sporthal weer afgehuurd om er een clinic te geven. Hopelijk kunnen we goede, maar vooral ook leuke en inspirerende, trainers strikken voor de clinic.
LEEFTIJD - Zoals gebruikelijk ook dit jaar weer voor de kinderen tot en met U14.
 
KOSTEN - Het tarief voor het jeugdkamp is al enkele jaren gelijk (behalve vorige jaar, want toen veel minder kosten voor accommodatie) en ook dit jaar weer €100,- all-in. D.w.z. exclusief vervoer naar en van Ter Aar.
 
INSCHRIJVING - Dit is nog niet mogelijk op dit moment... Wanneer de inschrijvingen starten, zal het inschrijfformulier op de site geplaatst worden én zullen er ook papieren formulieren beschikbaar worden gesteld. Daarnaast zal er ook een mailing rondgestuurd worden.
Houd de DAS-site in de gaten! Nadere aankondigingen zullen op de site worden geplaatst, maar kinderen en ouders in de doelgroep zullen ook actief - al dan niet via de trainer/coach - worden benaderd. De foto's en clipjes zijn niet van vorig jaar, maar van 2016. Toen waren we ook in Ter Aar en deze foto's en clips geven daarvan een indruk; m.n. voor de kinderen (en ouders van) die er nog niet eerder zijn geweest.
Met vriendelijke groet namens de Jeugdkamp-organisatie,
Edward van Ruiven | jeugdkampDAS@gmail.com