26 augustus 13:00-16:00 seizoensopening

Het nieuwe basketbalseizoen gaat weer beginnen en DAS organiseert daarom wederom een Seizoensopening. Alle spelers, coaches en vrijwilligers worden zaterdagmiddag 26 augustus verwacht op de nieuwe 'hoofdlocatie' van DAS ouders en familieleden zijn tevens van harte welkom.
Wat staat er o.a. gepland?
* Voorzitter Rienk Bijlsma zal iedereen informeren over nieuwe seizoen, locaties, DAS-cultuur, jaarprogramma, etc.
* Teamfoto’s en individuele foto's maken. Van alle teams en individuele spelers (voor zover vorig jaar nog niet gemaakt) zullen foto’s gemaakt worden voor op de website kom dus in je DAS-wedstrijdtenue.
* Tenues passen: voor nieuwe spelers is er de mogelijkheid tenues te passen zodat gelijk de juiste maat besteld kan worden.
* Meet & Greet: contactpersonen van commissies/activiteiten zijn bij een informatietafel aanwezig zodat je direct al je vragen of suggesties kan bespreken.
* Clinics in de zaal onder het motto "Test de nieuwe hal met je eigen basketbal" (eigen bal meenemen dus en gymschoenen verplicht!)
* Rondleidingen op de nieuwe locatie.

ATTENTIE: Parkeren is in de directe omgeving van de school slechts zeer beperkt mogelijk! Wij adviseren om te parkeren bij de Aldi, schuin aan de overzijde van de school. Is tot 18:00 uur echter wel betaald....
Gratis parkeren kan in de straten aan de overkant van de Krakeelpolderweg.
Kijk op: https://www.prettigparkeren.nl/kaart/#!Delft/ en tik daar "Scholencombinatie Delfland" in.
De locatie is zeer goed bereikbaar per Openbaar Vervoer: halte station Delft t.a.v. trein/tram/bus of halte Krakeelpolderweg t.a.v. tram/bus (die halte ligt overigens aan de Westlandseweg). Er is voor de school een grote fietsenstalling.
Vierkant_seizoens_opening-910x910