DAS afgelopen zaterdag "één familie"

DAS kan terugkijken op een zeer geslaagd Familietoernooi met BBQ. Tussen circa 13:30 uur en 17:30 uur werden door 26 teams in totaal 35 wedstrijden gespeeld, in drie categorieën; mini, recreanten en competitief.

De organisatie had 's morgens besloten om de eerste prijs voor elke categorie, een doos "celebrations mini chocolate bars", aan de nummer laatst te overhandigen. Want DAS bleek nog in het bezit van drie gouden 'jubileum-basketballen' die het cadeau had gekregen van de NBB vanwege het 50-jarig bestaan van de club. En dát werden dus de prijzen voor de winnaars per categorie. De NBB had DAS overigens ook een fraai 'jubileum-beeldje' geschonken, hetgeen op de tafel van de organisatie was geplaatst.

Het beeldje kreeg kort na aanvang van het toernooi een 'voltreffer' te verwerken van een afzwaaiende basketbal. Waarmee de afgebeelde basketballer 'onthoofd' werd..... (zie foto). Dat was, voor zover bekend, het enige serieuze letsel op de dag.

Vanaf 18:00 uur konden de eerste van de circa 100 aanmelders richting de BBQ. Het weer was ons goedgezind, dus alles kon buiten op het schoolplein plaatsvinden. Het was een fraai gezicht hoe al die DASsers (en familie, vrienden, etc.) lekker in het zonnetje aan het smikkelen waren.

De organisatie bleef, samen met enkele anderen, uiteindelijk als laatsten over. En opende nog maar eens een flesje witte wijn om te toasten op een geslaagd evenement.
De organisatie wil hierbij iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan de dag bedanken voor hun inzet!

Bijgaand enkele foto's van o.a. de uitreiking van de prijzen, de centrale organisatie en de BBQ.

Einduitslag mini-poule: 1.Blue Warriors, 2.Blue Players, 3.Las Manzanas Dorades, 4.De H's, 5.De echte basketballers.
Einduitslag recreanten-poule: 1.Golden Heroes, 2.Gladiators, 3.5 man army, 4.Rim-schudders, 5.De Kinders, 6.Karijo's.
Einduitslag competitieve-poule: 1.Familie kies je niet, 2.Carlo's bankie, 3.Black Sunday, 4.Joren, 5.The Airballs