Familietoernooi, BBQ en Eindfeest

Het einde van het seizoen is bijna in zicht, maar de komende maanden staat er nog diverse activiteiten op de planning.

Net als andere jaren wordt er een familie-/afsluittoernooi georganiseerd voor alle DAS-leden en hun familie/vrienden. Zet de datum alvast maar in je agenda: 10 juni 2017!

Dit jaar zal het wel met een dubbel gevoel zijn, aangezien het de laatste keer is dat we dit in ‘onze’ sporthal Brasserskade organiseren. We willen deze dag na het toernooi en een overheerlijke barbecue afsluiten met een gezellig eindfeest.

 

Om ervoor te zorgen dat we alles goed kunnen organiseren willen we graag per team/groep/persoon één ingevuld formulier retour hebben met daarin alle vragen beantwoord. Het kan dus zijn dat er meer personen meedoen met het Toernooi dan met de BBQ of vice versa, maar dat kan in hetzelfde formulier worden aangegeven, je kunt je ook individueel opgeven!
De persoon die het invult zal voor de organisatie de contactpersoon zijn. Wanneer je alleen naar de BBQ komt, dan gelieve ook dit vragenformulier invullen!

Let op! Het kan zijn dat er eventueel wat spelers bij een team geplaatst worden.

Natuurlijk hopen we op een grote opkomst na het Toernooi en de BBQ bij het Eindfeest!

Aanmelden via deze link (ook als je al eerder een mail heb verstuurd naar de toernooicommissie): Inschrijven familietoernooi

Kosten (te betalen bij aanvang van het toernooi of bij het ophalen van de bonnen voor de BBQ):
Familietoernooi: €3,– pp.
BBQ: €7,50 pp.
Familietoernooi + BBQ: €10,– pp.

Mochten er nog vragen zijn, stuur dan een mail naar: toernooi.dasdelft@gmail,com o.v.v. Familietoernooi

 

Poster familietoernooi V3