Fantastische verkoop Clubactie loten

Grote Clubactie 2017
 
Het zit er op, alle loten zijn ingevoerd. En wat was dat dit jaar weer een geweldige klus. Met de nadruk op geweldig, want het is een feestje hoor om te zien hoe onze jongste DAS telgen zich hebben ingespannen om zoveel mogelijk loten te verkopen. We hoopten op minimaal hetzelfde aantal loten als vorig jaar. Maar liefst 605 loten werden er toen verkocht. Jullie zullen het wel niet geloven maar dit jaar hebben deze kanjers maar liefst 680 loten verkocht !! Zes honderd en tachtig, dat geloof je toch niet maar het is echt waar. Maar liefst 32 kanjers zijn de straat op gegaan gewapend  met pen en lotenboekjes. Telkens als we dachten nu is het klaar werd er weer een boekje bij Anita gebracht.
Nu zijn jullie natuurlijk allemaal benieuwd welk team het meeste loten heeft verkocht en wie zich dit jaar Topverkoper van het jaar mag noemen.
Op de eerste plaats zijn jullie wat ons betreft allemaal toppers. Ik zal de kanjers die meer dan twintig loten hebben verkocht eens noemen. Wat te denken van Lennart Regelink 59 loten Cid van Timmeren met 39 loten,Eva Ruijven 37 loten, Ruben Burgers ook 37 loten, Silver Bijlsma 29 loten, Tristan Woudenberg 24 loten, Ilay Rachmat 21 loten.
Er ontbreekt nog één kanjer aan dit imposante rijtje en dat is dan ook de Topverkoper 2017. Trommel geroffel, licht uit en schijnwerpers aan daar komt de bekendmaking:
KYAN KRAUS met 122 verkochte loten !!! Honderd twee en twintig, ongelofelijk toch. We gaan het nog niet verklappen welke prijs hij hiervoor krijgt, dit is een verrassing voor bij de prijsuitreiking.
Maar er is nog een prijs uit te reiken en wel voor het team dat de meeste loten heeft verkocht. Dit is de bekende DAS- groot-groter-grootste taart, die dit team mag verdelen. De bakker is reeds op de hoogte gesteld dat de bestelling er aan zit te komen zodat hij op tijd kan beginnen met bakken.
De top drie in het team klassement :
Op plaats 3: U12-1 met 120 loten
Op plaats 2: U14-3 met 133 loten
Hoorn geschal en confettieblazers……. Het winnende team van 2017 is…….
Op plaats 1: U10-1 met 150 loten
Van harte gefeliciteerd!!!
Anita en ik gaan snel een datum uitzoeken wanneer we de prijzen kunnen gaan uitdelen. Natuurlijk laten we dit dan snel aan jullie weten.
Iedereen die mee heeft geholpen (en daar zullen ook wel aardig wat ouders tussen zitten) heel erg bedankt voor jullie inzet. Oh ja in mijn enthousiasme vergeet ik bijna nog even wat het uiteindelijke bedrag is geworden. Nou daar komt die: EUR 1632,00
 
Anita en Paul