Grote Club Actie 2016

De grote clubactie was vorig jaar een geweldig succes.
Maar liefst 477 loten werden er verkocht. Cid van Timmeren en Kyan Kraus waren toen de winnaars van mooie prijzen. Deze kanjers verkochten beide 73 loten. De gigantische taart met het mooie das logo ging was gewonnen door de u10-1 met op de voet gevolgd door u12-4.
Maar wat toen ook fantastisch was, was dat de hele vereniging zijn best deed om das aan wat extra (geld) middelen te helpen.
Wij hopen dit jaar dat nu ook weer iedereen wil meedoen om de loten te verkopen. Laten we de 500 loten grens verpletteren !!
De opbrengst zal gedeeltelijk gebruikt gaan worden om voor in de sporthal “Piet Vink” afsluitbare ballenwagens te kopen.
 
Ballenrek
Natuurlijk zorgen we weer voor een mooie prijs voor de beste lotenverkoper en een heerlijke taart voor het team dat de meeste loten verkoopt.
De boekjes met de loten zullen maandag 26 september worden uitgedeeld door Anita Stampraat. Anita zal uitleggen hoe het allemaal werkt en waar op gelet moet worden bij het invullen van de loten. Heel veel succes met de verkoop van de loten en,
Alvast bedankt voor jullie inzet namens de organisatie van de Grote Club Actie.
Anita Stampraat en Paul van der Spek