Grote Club Actie 2018


Het is weer zo ver de topverkopers van DAS staan weer te popelen om zoveel mogelijk loten te verkopen. Want wie herinnert zich niet de fantastische prijs die Kyan Kraus kreeg vorig jaar. Een super cool basketbalspel voor op de computer!!
Kyan had dit dubbel en dwars verdient door maar liefst 122 loten te verkopen. Maar nog veel meer topverkopers hadden hun uiterste best gedaan. Dit werd beloond met een heerlijke taart voor het team dat de meeste loten had verkocht en voor de overige top verkopers die meer dan twintig loten hadden verkocht lag er een mooie basketbal klaar.
Maar liefst 680 loten werden in totaal verkocht. Een enorm aantal wat de basketbalvereniging maar liefst €1632 voor de clubkas opleverde.
Het zou natuurlijk fantastisch zijn als we dit jaar nog meer loten kunnen verkopen. De opbrengst van de loten kunnen we goed gebruiken voor o.a. nieuwe basketballen, trainingsmateriaal, het 50 jaar jubileum en spulletjes voor de kantine. Maar liefst €2,40 van de loten die € 3,00 kosten gaat naar onze basketbalclub.
Binnenkort ontvangen onze jongste leden op de training de lotenboekjes van Anita Strampraat waarmee ze vanaf 14 September van start mee kunnen gaan. Let wel op bij het invullen van de gegevens ! Het gebeurde vorig jaar nog wel eens dat de postcode/huisnr/straatnaam of banknummer niet duidelijk was ingevuld. Helaas kan dit lot dan niet worden ingevoerd wat voor sommige verkopers een teleurstelling was. De ingevulde boekjes kunnen weer bij Anita ingeleverd worden of geef ze gewoon aan de trainer die zorgt er dan weer voor dat ze bij Anita komen.
Natuurlijk ga ik er weer voor zorgen voor een extreem grote en heerlijke taart voor het team dat de meeste loten weet te verkopen en een schitterende prijs voor de kampioen lotenverkoper.
We rekenen er op dat iedereen al onze jonge topverkopers wel van de loten wil afhelpen!!
Veel succes en zet hem op!!
Anita en Paul