Grote Clubactie 2019

Het is weer zo ver de topverkopers van DAS staan weer te popelen om zoveel mogelijk loten te verkopen! De superverkoper vorig jaar was Lennart Regelink die hiermee een fantastische prijs verdiende. Ook de overige topverkopers die meer dan 20 loten verkochten werden zeer terecht in het zonnetje gezet. Om maar te zwijgen van de supertaart voor het team die de meest loten verkocht.

Maar liefst 471 loten werden in totaal verkocht. Een enorm aantal wat de basketbalvereniging maar liefst €1130 voor de clubkas opleverde.
Het zou natuurlijk fantastisch zijn als we dit jaar nog meer loten kunnen verkopen. Maar liefst €2,40 van de loten die € 3,00 kosten gaat naar onze basketbalclub. Met de opbrengst van de loten zijn we dit jaar wat anders van plan: dit keer geen nieuwe ballen, baketballrek of andere materialen maar …… een feest speciaal voor jullie! Naast de prijs voor degene die de meeste loten verkoopt en de taart voor het best verkopende team, wordt er van het opgehaalde bedrag een uitje, feestje of …. speciaal voor jullie georganiseerd.

De Grote Clubactie feestcommissie gaat bepalen wat we met het bedrag gaan doen. Deze bestaat uit: drie kinderen uit de jeugdgroep (bij meer aanmeldingen wordt er geloot), een bestuurslid en Anita. Wil je graag mee verzinnen?? Geef je dan voor 12 oktober op bij Anita of bij je trainer.

De lotenboekjes worden deze week uitgereikt vanaf zaterdag 14 September kan je ermee aan de slag! Let wel op bij het invullen van de gegevens. Het gebeurde vorig jaar nog wel eens dat de postcode/huisnr/straatnaam of banknummer niet duidelijk was ingevuld. Helaas kan dit lot dan niet worden ingevoerd wat voor sommige verkopers een teleurstelling was. De ingevulde boekjes kunnen weer bij Anita ingeleverd worden of geef ze gewoon aan de trainer die zorgt er dan weer voor dat ze bij Anita komen.

We rekenen er op dat iedereen al onze jonge topverkopers wel van de loten wil afhelpen!! 🙂
Veel succes en zet hem op!!

Anita en Paul