Herdenkingsbijeenkomst Gerjan Gommers

Afgelopen maandag heeft het bestuur van DAS met ongeloof kennis genomen van het volgende:

Gerjan Gommers heeft gekozen voor een vroegtijdig einde aan zijn leven.

Gerjan Gommers heeft zich altijd actief ingezet voor onze vereniging als jurylid, bestuurslid, tafelaar bij Dames 1 en zaalwacht. Zijn afscheid komt veel te vroeg, geheel onverwacht, en laat ons met ongeloof achter.

Aanstaande zaterdag zullen wij als vereniging afscheid nemen van Gerjan. Gedurende de dag zal er voorafgaand aan alle wedstrijden, 1 minuut stilte in acht worden genomen. Tevens kan er gespeeld worden met een zwarte rouw tape. Vanaf 19:00 zal er in Delfland een receptie zijn, zodat we gezamenlijk kunnen proberen om dit verlies toch een plaats te geven. Ik hoop jullie daar te treffen.

Gerjan was een zeer gewaardeerd lid van onze vereniging die altijd klaar stond om te helpen en zijn handen uit de mouwen te steken. Recent was hij betrokken bij de organisatie van ons jubileum, en was hij ook toegetreden tot de beroepscommissie. Regelmaat liet hij van zich horen waarin hij blijk gaf van een grote club liefde, een sterk rechtvaardigheidsgevoel, en een klein hartje die klaar stond met raad en daad voor elk lid. Hij werd door velen omarmd, en was geliefd bij jong en oud. Ik kan er nog steeds niet bij!

Namens het bestuur van DAS Delft,
Rienk Bijlsma