Nieuwsbrief 4 - juni 2019

Afbeelding
DAS seizoensopening

Op zondag 8 september 2019 vindt de DAS seizoensopening weer plaats in Delfland. Het belooft weer een gezellige DAS (familie) dag te worden met een vol programma tussen 12 en 18 uur! De deuren gaan open om 12 uur. Je bent welkom voor een gezellige start van het nieuwe seizoen met een drankje in de DAS kantine.
Lees het hele programma hier.

Afbeelding
Team tassen en nieuwe tenues

Het komende seizoen gaan we per team nieuwe tenues introduceren. Elk team krijgt bij de start van het nieuwe seizoen een tas met 12 tenues. Het team is zelf verantwoordelijk voor de tenues. Na elke wedstrijd moeten de shirts gezamenlijk worden gewassen, een taak die voor rekening komt van het team, die per toerbeurt kan worden verzorgd! De tas wordt na afloop van het seizoen weer ingenomen door de vereniging. Let op: schade of vermissing van een tenue is voor rekening van het team.

Afbeelding
Coaches en trainers gezocht

Volgend seizoen spelen er 27 teams en één instroomgroep. Voor bijna alle teams is het gelukt om een trainer/coach te vinden. Alleen de MU14-3, MU16-1, MU16-3 en de MU18-2 zoeken nog een enthousiaste trainer/coach (je kunt dit ook samen doen). Vind je het leuk om spelers te motiveren? Ze beter te laten basketballen en de lol van het basketballen over te brengen? Meld je dan hier aan om een van deze teams te begeleiden!

Voor de Dames en de meiden wordt Kirsten van Exel (zelf spelend in DS-3) de contactpersoon. Als je vragen hebt, kun je haar een email sturen.

Afbeelding
DAS Jeugdkamp
Nog een kleine twee weken!

Het is bijna zover. Van 5-7 juli is het DAS jeugdkamp. Dit jaar met als thema 'Escape from DAS'. Er zullen 4 teams worden samengesteld en die teams zullen opdrachten moeten uitvoeren om codes / sleutels te verzamelen. Uiteraard: het team dat dit op zondag als eerste voor elkaar krijgt is de winnaar.
Traditioneel is op zaterdagmiddag weer de basketball-clinic. Voor meer informatie klik hier.

Afbeelding
Geslaagd familietoernooi

DAS kan terugkijken op een zeer geslaagd Familietoernooi.
's Middags werden door 26 teams in totaal 35 wedstrijden gespeeld in drie categorieën. Kampioen werden bij de mini-poule de 'Blue Warriors', bij de recreanten-poule de 'Golden Heroes' en bij de competitieve-poule het team 'Familie kies je niet'. Vanaf 18.00 uur gingen zo'n 100 mensen richting de BBQ. Het weer was ons goedgezind! Het was een fraai gezicht om iedereen lekker in het zonnetje aan het smikkelen te zien. Klik hier voor meer foto's.

Shirt kwijt!

Eric van den Berg is zijn witte DAS shirt kwijtgeraakt tijdens het familietoernooi! Wie heeft deze per ongeluk meegenomen? Je kunt een berichtje sturen naar de redactie.

Afbeelding
Marcel van Dien benoemd tot erelid
Wie worden onze nieuwe Marcellen?

Op 4 juni 2019 heeft de ALV van Basketbalvereniging DAS unaniem ingestemd met het erelidmaatschap van Marcel van Dien. Marcel treed toe tot een selecte groep van zes ereleden, die zich op bijzondere wijze hebben ingezet voor de vereniging. Lees hier het hele verslag.

Helaas gaat Marcel stoppen en daarom zijn we heel hard op zoek naar (een) nieuwe Marcel(len)! Wie wil (een deel) van de volgende taken op zich nemen: PR-activiteiten (o.a. verzorging items op website/Facebook en contact externe media),inroosteren kantine diensten, tafelcursus verzorgen (i.s.m. Edward van Ruiven), schrijven van verslagen wedstrijden dames én heren 1 enbestuurslid.

Besluiten ALV

Op 4 juni was de Algemene Leden Vergadering. Er zijn tal van dingen besproken en besloten. Dat alle wedstrijden komend seizoen in de Delfland hal gespeeld gaan worden, dat er geïnvesteerd gaat worden in nieuwe scoreborden en nog een heel lijstje aan zaken kwam aan bod. Alle besproken punten kun je hier lezen.

Afbeelding
Vrijwilligersavond

Zo'n veertig DASsers kwamen donderdag 20 juni bijeen op de vrijwilligers-avond. Dit keer op een fraaie privé locatie in Nootdorp. Voorzitter Rienk Bijlsma bedankte alle vrijwilligers (dus ook degenen die er niet waren!) voor hun inzet voor de club. Waarna de aanwezigen konden genieten van een Javaans buffet, verzorgt door Vanessa Karijotaroeno, en muziek van het duo 'Sax& Strings' waarbij de sax werd verzorgd door onze nieuwe penningmeester Günter Weber!

Afbeelding

Steun DAS met één klik

Je koopt vast wel eens iets via een webwinkel. Doe dat dan via SponsorKliks! Met SponsorKliks kan je namelijk een financiële bijdrage leveren aan DAS, zonder dat het jou een cent extra kost!

Iets leuks te melden voor de nieuwsbrief?
Stuur dan een mailtje aan: dasdelft.pr@gmail.com
(De redactie behoudt zich het recht voor om berichten niet of in verkorte vorm te plaatsen.)
Aanmelden nieuwsbrief
Ken je iemand die zich ook wil aanmelden voor deze nieuwsbrief? Klik dan hier.
Laposta e-mailmarketing