Nieuwsbrief April 2019

Het laatste nieuws

Via deze weg word je vanaf nu op de hoogte gehouden van het laatste nieuws van DAS. De nieuwsbrief zal regelmatig worden verstuurd. Kijk ook op de website en/of de Facebook-pagina! Of lever zelf een bericht aan via:dasdelft.pr@gmail.com
(De redactie behoudt zich het recht voor om berichten niet of in verkorte vorm te plaatsen.)

Afbeelding
KampioenenVier DAS-teams zijn ondertussen kampioen: X12-1,
V14-1, M18-2 én M18-3: gefeliciteerd! Enkele andere DAS-teams zijn ook nog in de 'kampioensrace'.
Lees hier de stand van zaken tot en met vandaag.
Algemene Leden Vergadering

Gaan we volgend seizoen op één locatie verder? Wordt Günter Weber onze nieuwe penningmeester? Wordt aftredend bestuurslid Marcel van Dien Erelid? Hoe ziet de begroting -en dus de contributie- voor volgend seizoen eruit? Hoe zit het met de samenwerking met de rolstoelers van Arrows'81? Met hoeveel teams speelt DAS volgend seizoen? Allemaal vragen waar je antwoord op krijgt op de Voorjaars-ALV.

Afbeelding
---------------------------------------
DATUM
Dinsdag 4 juni 
TIJD
20.00 uur
LOCATIE
Kantine SC DelflandKlik hier voor de agenda
---------------------------------------
Afbeelding

Jeugdkamp U10, U12 en U14Van 5-7 juli wordt er weer een Jeugdkamp georganiseerd op de locatie Costa del Zeumeren (in Voorthuizen bij Barneveld). Op website (en Facebook) DAS word je verder geïnformeerd. 

Afbeelding

zaterdag 15 juni

Wél Familietoernooi

De voorbereidingen van het Familietoernooi mét BBQ zijn begonnen. Noteer de datum alvast in je agenda: zaterdag 15 juni. Verdere info volgt nog!


Géén Spring Cup

De Toernooicommissie zag dit jaar geen kans om een 'DAS Spring Cup 2019' te organiseren. Mede vanwege onderbezetting in de commissie.... Wie meldt zich aan?

Afbeelding

Vacatures

Een vereniging als DAS kan alleen bestaan met inzet van vrijwilligers. Er zijn genoeg grote en kleine taken nog niet ingevuld. Hiervoor hoef je geen basketballer te zijn! Je kan bijvoorbeeld helpen in de Sponsorcommissie, als teammanager, bij een toernooi of achter de bar. Vaak vergen deze taken niet veel tijd als ze gezamenlijk worden gedaan. Bovendien is het ook nog heel leuk! Dus meld je aan via secretaris@das-delft.nl. Vele handen maken licht werk...!

Douches bij SC Delfland

De waterafvoer van de douches bij SC Delfland is niet goed. Bovendien laat de 'wandbekleding' steeds meer los. In de paasvakantie of de grote vakantie zullen er nieuwe vloeren worden gestort met het juiste afschot en de wanden opnieuw worden bedekt.

Afbeelding

De nieuwe scheidsrechters zijn...Noah Hofmeester, Rixt van Oudenhoven, Ties Boonstra en Noky Soekarman hebben hun BS2 scheidsrechters-diploma gehaald: gefeliciteerd! Dit weekend doet er nog een aantal examen.

Afbeelding

Steun DAS met één klikJe koopt vast wel eens iets via een webwinkel. Doe dat dan via SponsorKliks! Met SponsorKliks kan je namelijk een financiële bijdrage leveren aan DAS, zonder dat het jou een cent extra kost!

Opzeggen lidmaatschap

We hopen je natuurlijk volgend seizoen weer terug te zien als lid van DAS. Maar mocht je toch onverhoopt je lidmaatschap willen opzeggen, doe dit dan voor 1 mei 2019via: leden@das-delft.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Ken je iemand die zich ook wil aanmelden voor deze nieuwsbrief? Klik dan hier.
Deze e-mail is verstuurd aan {{email}}.Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden.U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen.Voor een goede ontvangst voegt u dasdelft.pr@gmail.com toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing