Nieuwsbrief nummer 3

Start nieuwe seizoen

Het seizoen is bijna afgelopen. Nog een leukfamilietoernooi en afsluitende BBQ op 15 juni en dan moeten jullie een zomer lang het basketballen missen. Na de zomer starten we weer met een seizoensopening 2019/2020. Houd de website ofFacebookpagina in de gaten voor de datum.

Afbeelding
Algemene Leden Vergadering

MORGEN (dinsdag 4 juni) is de ALV. Vergeet niet te komen. We starten om 20.00 uur in de kantine van SC Delfland. TOT DINSDAG! 
Klik hier voor de agenda.

Familietoernooi

De inschrijfdatum voor het familietoernooi is gesloten. Er hebben zich vijf teams aangemeld voor de recreatieve poule en vijf teams voor de competatieve poule. Met deze tien teams is er een vol speelschema op twee velden. Ook wordt er deze dag een rolstoelbasketbal demonstratie gegeven. En natuurlijk sluiten we de dag feestelijk af met een BBQ waarvoor zich ruim tachtig mensen hebben aangemeld!

Afbeelding
X14-1 Kampioen na thriller!

De kampioenswedstrijd die het mixteam onder 14-1 zaterdag 11 mei tegen Solar Systemen Grasshoppers moest spelen werd een ware thriller. Met nog zo'n anderhalve minuut te spelen stond het 73-73... Wat daarna nog volgde waren: een 2-punter van Aria Moghayer, twee gemiste vrije worpen van Grasshoppers en één benutte vrije worp van Aria Moghayer. DAS dus kampioen bij 76-73. Gefeliciteerd!

Afbeelding
Even voorstellen:
De PR-commissie

Bestuurslid Marcel van Dien was de afgelopen seizoenen op vele fronten actief binnen DAS. Zo was hij min of meer in zijn eentje de PR-commissie. In die rol verzamelde hij onder andere nieuws-items voor website en Facebook pagina van DAS. En hielp hij bij het samenstellen van de Nieuwsbrief. Daarbuiten verzorgde hij de contacten naar diverse externe media (onder andere met wedstrijdverslagen van dames 1 én heren 1).

Nu Marcel zijn werkzaamheden gaat stoppen, zijn we dringend op zoek naar nieuw bloed. Kan/wil jij de Facebookpagina bijhouden? Of contact hebben met externe media? Klik hier om je aan te melden. Hoe meer mensen, hoe beter! Dan kunnen we het werk verdelen.

Afbeelding
Onderzoek Jumper's knee 

Het Erasmus MC doet wetenschappelijk onderzoek onder basketballers (18-35 jaar) met een Jumper's knee. In het onderzoek biedt het Erasmus oefentherapie aan volgens de laatste inzichten. De voortgang wordt 24 weken lang gemeten met behulp van krachtmetingen, echografie en MRI-scans. Deelname en alle onderzoeken zijn geheel kosteloos door sponsoring vanuit de NBA. Je kunt je nog aanmelden. Klik hier voor meer informatie of ga naar de website.

Afbeelding
Streetball Masters 2019

Wil je in juni en juli lekker door blijven basketballen. Dan kun je met een team van 4 spelers je inschrijven voor het 3x3 Streetball masters. Leeshier wanneer en waar je mee kunt doen aan deze competitie.

Afbeelding
Steun DAS met één klik

Je koopt vast wel eens iets via een webwinkel. Doe dat dan via SponsorKliks! Met SponsorKliks kan je namelijk een financiële bijdrage leveren aan DAS, zonder dat het jou een cent extra kost!

Iets leuks te melden voor de nieuwsbrief?
Stuur dan een mailtje aan: dasdelft.pr@gmail.com
(De redactie behoudt zich het recht voor om berichten niet of in verkorte vorm te plaatsen.)
Aanmelden nieuwsbrief
Ken je iemand die zich ook wil aanmelden voor deze nieuwsbrief? Klik dan hier.
Deze e-mail is verstuurd aan {{email}}.Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden.U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen.Voor een goede ontvangst voegt u dasdelft.pr@gmail.com toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing