Spinningmarathon voor MS Research

Doe op 8 april namens DAS mee aan Spinningmarathon voor MS Research!

Op initiatief van Paul van Solm (coach van heren 1) en Rienk Bijlsma (namens Systems Navigator, de hoofdsponsor van DAS) gaan we deelnemen aan een Spinningmarathon voor MS Research. Deze vindt plaats op zaterdag 8 april a.s. van 11:00 uur tot 14:00 uur in Sportcenter Allround in Den Hoorn. Systems Navigator heeft al een bedrag van euro 600,= toegezegd en we streven ernaar om minimaal hetzelfde bedrag met 60 DASsers bijeen te spinnen (maar we gaan voor meer natuurlijk!). Iedereen die namens ons mee doet komt op de website van MS Research in het team “Systems Navigator DAS basketbal” en wordt gevraagd om op 8 april in DAS-tenue te spinnen. Zodat we ons als vereniging ook kunnen profileren. Doe mee en schrijf je in. Daarvoor zijn twee acties vereist:

A) Inschrijven op website van Sportcenter Allround
https://www.sportcenterallround.nl/algemeen/spinningmarathon-voor-ms-research/
(Vergeet niet te vermelden dat je in het DAS-team zit)
B) Aanmelden bij het team Systems Navigator DAS basketbal op website MS Research
https://www.inactievoorms.nl/team/systems-navigator-das-basketbal

Maak je team enthousiast om met elkaar mee te doen. Maar ook je familie, buren, kennissen, vrienden, etc. zijn natuurlijk welkom want we willen een mooi bedrag bij elkaar spinnen voor dit goede doel. DAS heeft 20 spinningfietsen per uur 'ingekocht'. Een deel van heren 1 zal, samen met vriendinnen, het eerste uur spinnen. Een deel van dames 3 gaat het tweede uur spinnen. How about your team?

Let op: wil je niet spinnen maar MS Research via ons team of via een teamlid wel steunen met een donatie? Ga dan naar: https://www.inactievoorms.nl/team/systems-navigator-das-basketbal/doneren

Voor meer informatie Paul van Solm, telefoon 06-44034856
combilogo DAS en Systems Navigator-20170319-114716624