Uitslag Grote Club Actie 2018

 

 

Het zit er alweer op voor onze top verkopers van de Grote Club Actie.
Dit jaar zijn er 31 jeugdleden op pad gegaan voor DAS met de lotenboekjes.
Zij hebben prima hun best gedaan en in totaal 469 loten weten te verkopen. Een fantastisch resultaat want hiermee kan DAS maar liefst € 1.125 tegemoet zien. Een grote pluim voor iedereen die mee heeft geholpen !!!

Het was een lange tijd spannend welk team zich het beste lotenverkoopteam 2018 kon gaan noemen. Dan was het weer X10-1 een paar boekjes verder was het X10-3 maar na alle boekjes te hebben ingevoerd, gecontroleerd en nog eens bekeken is het X12-2 met maar liefst 126 verkochte loten die met de eer mag gaan strijken. De bakker wordt op de hoogte gesteld dat hij alvast mag gaan warm lopen want er moet weer de groot – groter - grootste taart gebakken gaan worden.

Ik weet zeker nadat X12-2 de taart heeft aangesneden en heeft verdeeld onder de teamleden er nog genoeg over blijft voor alle andere jeugdleden dus kom dit vooral mee vieren !!!

Tja en dan blijft het nog spannend natuurlijk voor wie nu de grootste topverkoper onder alle andere topverkopers is geweest. Er waren verkopers met meer dan twintig loten, er waren verkopers met meer dan dertig loten maar Lennart Regelink heeft het gepresteerd om meer dan 40 loten te verkopen en is hiermee de winnaar geworden!! Zoals afgesproken gaan we weer op zoek naar een mooie prijs voor deze topverkoper.

De prijsuitreiking zal worden gehouden rond 15:30 uur op zondag 6 januari, de dag waarop DAS het 50 jarige jubileum viert. We hopen op een grote opkomst!!

Tot dan,

Anita en Paul