Verhuizing: de stand van zaken. VERHUISDOZEN gevraagd!

Het lijkt rustig rond de aanstaande verhuizing van DAS maar niets is minder waar want achter de schermen is de voorbereiding al in volle gang. Op de ALV zullen we een tipje van de sluier oplichten maar gedetailleerde informatie kan pas worden gegeven zodra de afspraken met de gemeente(n) concreet zijn geworden.

Behalve de nodige bureaucratische afwikkelingen zijn we ook bezig met de fysieke verhuizing voor te bereiden en bekijken we wat er wel en niet mee moet naar de nieuwe accommodaties (sportzaal en kantine). Een deel van de inventaris (b.v. prijzenkast en grote scorebord) zal tijdelijk worden opgeslagen. DAS moet de Brasserskade vóór 1 juli verlaten dus de verhuizing gaat nog voor de zomervakantie plaatsvinden, ergens eind juni.

Graag komen we nu alvast in het bezit van pakweg twintig verhuisdozen. Als u er enkele kunt missen dan zijn we daar blij mee. U kunt ze gewoon meenemen naar de kantine op de ALV (17 mei) of het hemelvaartstoernooi (25/26 mei). Ook kunt u proberen de dozen af te geven tijdens een trainingsavond deze of volgende week.

Later, zodra de verhuisdatum definitief bekend is, zal een oproep geplaatst worden voor hulp bij de verhuizing in de vorm van mankracht en/of het beschikbaar stellen van aanhangwagen of verhuiswagen. Als u wilt helpen houd dan de site goed in de gaten of spreek mij of iemand van het bestuur even aan in de komende weken.

Folkert Majoor