Zondag 6 januari: het DAS Lustrum Ball n.a.v. 50-jarig bestaan DAS

In 1988 en 1998 zijn er Lustrumboeken verschenen toen DAS respectievelijk 20 en 30 jaar bestond. Via deze link (8Mb) kun je het boek van 1988 inzien. Leuk materiaal!
Er hebben zich zo'n 150 DASsers aangemeld om bij het DAS Lustrum Ball aanwezig te zijn! (Waaronder veel oud-leden). Circa 120 van de aanwezigen zullen aanschuiven bij het buffet. Dus het belooft een bijzondere middag te worden.
Hoe ziet het programma in SC Delfland er globaal uit? (We kunnen jullie helaas niet meer verwelkomen in de Brasserskade...). Vanaf 13:00 uur start een "Meet&Greet" waarbij iedereen herinneringen kan ophalen aan vijf decennia DAS. Er zal een speciale hoek worden ingericht waar het verleden van DAS wordt weerspiegelt in oude shirts, medailles, bekers, clubbladen, programmaboekjes, krantenartikelen, etc. Heb je zélf nog iets in bezit; neem het mee! Op een groot scherm zullen diverse foto's en filmpjes m.b.t. DAS vertoond worden; zowel oud als recent.

Tijdens het DAS Lustrum Ball kunnen jullie voor het eerst een product kopen met het speciale jubileum-logo; een zwarte 'hoody' voor slechts euro 20,00 (zie foto).
Tussen 13:30 uur en 16:30 uur kan er in de sportzaal gebasketbald worden. Er wordt één veld gereserveerd voor de jongste jeugd; een aantal trainers zal hen begeleiden. Het tweede veld is beschikbaar voor andere liefhebbers; zoals de oud-DASsers die zich daarvoor hebben opgegeven! We hebben daarvoor een globale team- en poule-indeling gemaakt.
Om circa 14:45 uur start een min-of-meer 'officieel' gedeelte (van circa een half uur) waarbij wethouder Karin Schrederhof (van o.a. Sport), een bestuurslid van de Sportraad van Delft en twee medewerkers van de Nederlandse Basketbal Bond aan het woord zullen komen.
Om circa 15:30 uur zullen de 'topverkopers' van loten van de Grote Clubactie in het zonnetje worden gezet. Om circa 16:45 uur zal voorzitter -en hoofsponsor- Rienk Bijlsma de aanwezigen toespreken en het buffet openen. Zo tegen 19:00 uur hopen we dan te gaan afronden (en hopen tevens dat iedereen even helpt opruimen....).