DAS dames 1: 7x Did Not Play......

Ten aanzien van de laatste wedstrijd van dames 1 in 2018 staat er 7x DNP (Did Not Play) op het scouting sheet van Twan van Helfteren. Deze omstandigheden zorgden ervoor dat DAS de wedstrijd van tegen koploper BC Utrecht Cangeroes met maar zeven fitte speelsters begon, waaronder de debuterende Yuna Klamer. In het eerste kwart kon DAS de fitte Utrechtse dames nog redelijk bijhouden, daarna werd het echter een (z)ware conditietraining. Toen Lisa Huijgen begin 3de kwart ook nog geblesseerd uitviel werd het nog pijnlijker allemaal. Met een grote verliespartij tot gevolg. Gauw vergeten maar.

DAS had gelukkig een hele lieve "VIP" Samuel op de bank zitten, die de dames niet is afgevallen en bleef aanmoedigen. Op bijgaande foto zie je een strijdende Yuna, die zelfs twee keer scoorde! Een andere positieve noot is dat het even pauze is, en dat DAS de tijd heeft om de wonden te likken. De dames gaan uit van een compleet en fit team in januari waarbij ze, net als in het begin van dit seizoen, de tegenstanders het hoofd kunnen bieden. En ze blijven hopen op jullie support! Tot in 2019! Dames 1 speelt op 12 januari om 16:30 uur thuis tegen Solar Systemen-Grasshoppers.