Heren 1; "te weinig effort"

Heren 1 kwam zaterdagavond gedesillusioneerd terug uit Almelo. Daar werd nl. met maar liefst 72-49 verloren van de Uitsmijters.... Aanvoerder Rik de Graaf liet weten; "ik heb er echt weinig goeds over te zeggen". Wat hij wel liet weten was dat het team maar liefst 31 turnovers had en "te weinig effort" toonde. En; "we moeten veel harder spelen; zeker tegen dit soort teams die fysiek spelen en groter zijn in lengte". DAS kwam gelijk op achterstand en zag Uitsmijters uitlopen naar 25-12, tegen het eind van het eerste kwart.
In kwart twee kwam DAS tweemaal tot op vijf punten van de thuisploeg en kon het de achterstand uiteindelijk beperken tot 36-28. Maar niet voor lang. In kwart drie sloeg Uitsmijters namelijk keihard toe; via een 28-6 (!) score werd het verschil naar dertig punten getild: 64-34. Erger dan dat werd het gelukkig niet want DAS wist zowaar het laatste kwart met 8-15 te winnen.
Topscorers: Rik de Graaf 21 en Okke Hoonhout 13.
Zaterdag 27 oktober spelen de heren uit tegen VBC Akrides. Op zaterdag 3 november is er weer een thuiswedstrijd; om 19:00 uur tegen Landstede Bball ZAC.