Sportlink App Basketball.nl in gebruik genomen door DAS

Sportlink

Leden en niet leden van DAS kunnen gebruik maken van de Sportlink App Basketball.nl. De App is zowel in iOS als in Android beschikbaar.

Alle leden van de NBB gaan komend seizoen als speler, scheidsrechter, coach of tafelaar met deze App aan de slag. Maar ook als "toeschouwer" kun je gebruik maken van de App. Je vindt er o.a. het wedstrijdprogramma en de uitslagen en standen van jouw team (maar ook van je andere favoriete teams). Maar de App kent vele andere toepassingen m.b.t. basketbal binnen DAS, en daarbuiten.
Voor info en installatie: www.sportlink.nl/basketball-nl/.
Diverse handleidingen vind je via: https://support.sportlink.nl/support/solutions/9000107528

  • Je moet dus inloggen met het e-mailadres dat bij DAS van jou bekend is (dat kan dus het e-mailadres van je ouder/verzorger zijn). Wordt het e-mailadres niet geaccepteerd, neem dan contact op met leden@das-delft.nl.
  • Wordt het wel geaccepteerd, check dan eerst of je persoonlijke gegevens kloppen. (Zoals je digitale pas: "Basketbal - Week" is spelend lid, dus wedstrijden en "Recreatief - Week" is recreant lid, dus geen wedstrijden). Kloppen er gegevens niet neem dan contact op met leden@das-delft.nl.

De afgelopen weken is via het programma Sportlink al veel informatie m.b.t. DAS ingevoerd in de App. Door o.a. de wedstrijdsecretaris, de ledenadministratie en de secretaris. Een belangrijk onderdeel zal het zogenaamde Mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier gaan worden (alleen in Android beschikbaar). Dit vervangt de papieren wedstrijdformulieren. DAS streeft er naar om dit z.s.m. in te voeren en heeft daarvoor vier tablets aangeschaft. Er wordt gewerkt aan instructies m.b.t. het mDWF. Via de volgende link wordt aan de hand van een aantal filmpjes duidelijk hoe het functioneert. Echter het Mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier (mDWF) is alleen in Android beschikbaar
https://support.sportlink.nl/support/solutions/articles/9000128772-mobiel-digitaal-wedstrijdformulier-voor-basketbalverenigingen-verenigingsaccount

Basketball.nl, dé basketball app voor basketballers, toeschouwers , officials én wedstrijdsecretarissen

Basketball.nl staat nu voor je klaar in de stores

App Store (iOS)

Google Play (Android)

Ben je lid van een basketbalvereniging, zorg dan dat je bij het registreren in de app hetzelfde e-mailadres gebruikt dat bij jouw basketbalvereniging bekend is.