Help als scheidsrechter voor de jeugd

Wij nodigen jullie van harte uit om met ons mee te doen aan een geweldige kans om bij te dragen aan de basketballvereniging DAS en tegelijkertijd zelf plezier te hebben. Ons doel is om een veilige en stimulerende wedstrijd omgeving te creëren voor onze kinderen, waar ze plezier hebben en zich kunnen ontwikkelen als basketballers.

Maar niet alleen de kinderen profiteren hiervan, ook voor onszelf is het leuk. Door samen een steentje bij te dragen en onze kennis van de spelregels te vergroten, kunnen we nog meer plezier beleven aan het basketballen en op een positieve manier actief deelnemen aan de wedstrijden.

Daarnaast willen we DAS ondersteunen door onervaren vrijwilligers te koppelen aan ervaren DAS-leden, zodat de drempel om te beginnen met fluiten lager wordt voor ouders/verzorgers en andere geïnteresseerden.

Wat gaan we precies doen? Allereerst zullen we een spelregelcursus volgen en ons spelregelbewijs behalen. Voor degenen die dat willen, organiseren we ook een aantal trainingen om te oefenen met fluiten. Vervolgens zullen we regelmatig samen wedstrijden gaan fluiten bij DAS, bij voorkeur in ervaren-onervaren koppels.

Momenteel bestaat onze groep uit Marijn (vader van Joost en Koen uit U16) en Sebastiaan (vader van Joa en Gabriël uit U16). We zouden het fantastisch vinden om nog vijf of zes enthousiaste vrijwilligers aan ons team toe te voegen. Ben jij geïnteresseerd? Meld je dan hier aan met dit aanmeldformulier.

Laten we samen een positieve impact maken op het basketballen en genieten van onze vereniging!

Met sportieve groet,

Marijn en Sebas