Schrijf je in voor het DAS Delft Familietoernooi

Het stond natuurlijk al in de agenda, maar nu kun jij je inschrijven voor het leukste event van het jaar: Het DAS Delft Familietoernooi op 15 juni in de Korbahal in Delft.

Wil je er een sportieve of recreatieve middag van maken met familie en vrienden? Allemaal mogelijk! Voor deelnemende mini’s (t/m u12) worden de baskets lager gehangen. En natuurlijk sluiten we geheel volgens traditie de dag af met een heerlijke BBQ.

Er is tijdens het toernooi de mogelijkheid om in een van de drie poules deel te nemen:

  • Voor de jonge dribbelaars (U10 t/m U12) hebben we de mini's poule die op lage baskets spelen. Hier mogen kinderen, ouders, broertjes/zusjes, familie en vriendjes meedoen.
  • Voor degenen die gewoon willen genieten van een ontspannen potje basketbal zonder de druk van ervaring, hebben we de recreatieve poule. Dit is op hoge baskets.
  • En voor de competitieve spelers onder ons, is er de kans om je skills te laten zien in de competitieve poule, waar op hoger niveau wordt gespeeld.

Dus mobiliseer je teamgenoten, ouders, vrienden en familie om samen met jou te komen basketballen tijdens het familietoernooi.

Voor het toernooi zijn soorten 3 tickets beschikbaar:

  • Ticket 1: deelname een het familietoernooi inclusief BBQ (€ 13,50 + € 1,00 fee)
  • Ticket 2: alleen deelname familietoernooi (€ 4,00 + € 1,00 fee)
  • Ticket 3: deelname BBQ (€ 12,50 + € 1,00 fee)

Het toernooi start rond 12:00 uur, en rond 18:00 sluiten we af met de BBQ.
Wil je je inschrijven voor het toernooi, doe dit dan als je team compleet is. De aanvoerder van het team meldt het team via onderstaande knop in één keer aan. Er moeten minimaal 5 spelers per team worden ingeschreven en bedenk een leuke teamnaam!

Kun je geen heel team samenstellen, maar doe je toch graag mee? Stuur dan even een mailtje naar toernooi@das-delft.nl dan gaan we bekijken of het mogelijk is een team samen te stellen van losse aanmelders.

Voor vragen mail naar toernooi@das-delft.nl

We hopen je snel te zien! Tot dan 😊