Algemeen

DAS: de Delftse basketballclub met een rijke historie (opgericht in 1968) en een sportieve toekomst. DAS staat open voor gevorderden en beginners op alle niveaus spelend op landelijk niveau tot aan de laagste klassen in de afdeling. De vereniging heeft zo'n vijfentwintig teams in competitie, waarvan twee-derde uit jeugd bestaat.
Onze jongste spelers zijn acht jaar, daar begint het vaak. De teams trainen op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag in de Korba sporthal van Fortuna en DAS, de sporthal van Scholencombinatie Delfland, of in sporthal Piet Vink in Ypenburg. Alle thuiswedstrijden worden in de sporthal aan de Schoemakerstraat op zaterdag en soms op zondag gespeeld. Belangstellenden zijn welkom bij onze trainingen, wedstrijden en in de kantine.
Binnen de club zijn meer dan zeventig vrijwilligers actief. Bovendien helpen alle leden -vanaf zestien jaar- met enige regelmaat mee om wedstrijden te fluiten en te jureren. Ook ouders van jeugdleden zijn hierbij betrokken. Dat is bij DAS de normaalste zaak. Lid worden van DAS houdt namelijk meer in dan een mooie sport beoefenen met elkaar vormen we TEAM DAS!

Adressen

Sporthal Korba

Schoemakerstraat 340

2629 HP Delft

Scholencombinatie Delfland Van Bleyswijckstraat 72 2613 RT Delft   ATTENTIE: Vanaf 12:00 uur betaald parkeren in de directe omgeving van de Scholencombinatie Delfland! (zondag vrij parkeren). De locatie is zeer goed bereikbaar per Openbaar Vervoer: Halte station Delft t.a.v. trein/tram/bus of halte Krakeelpolderweg t.a.v. tram/bus Klik hier voor parkeerinstructies

Sporthal Piet Vink

Plesmanlaan 217B

2497 CH Den Haag