Algemeen

De Delftse basketballclub met een pittige historie (opgericht in 1968) en een sportieve toekomst. DAS staat open voor beginners en gevorderden op alle niveaus; van de Eredivisie tot aan de kern zesde klas. De vereniging beschikt over een twintig tal teams waarvan meer dan de helft uit jeugd bestaat.

Onze jongste spelers zijn zes of zeven jaar, daar begint het vaak. De teams trainen op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag in de sporthal van Scholencombinatie Delfland, maar ook in de sporthal van Piet Vink in Ypenburg wordt getraind. Alle thuiswedstrijden worden op vrijdagavond, zaterdag en soms op zondag gespeeld. Belangstellenden zijn welkom bij onze trainingen, wedstrijden en in de DAS-kantine, Veld 4 geheten. Daar houden we ook onze eigen bijeenkomsten, (thema)feesten en de jaarlijkse vrijwilligers-middag.

Binnen de club zijn meer dan zestig vrijwilligers actief. Bovendien helpen alle leden -vanaf zestien jaar- met enige regelmaat mee om wedstrijden te fluiten en te jureren. Ook ouders van jeugdleden zijn betrokken. Dat is bij DAS de normaalste zaak. Lid worden van DAS houdt namelijk meer in dan een mooie sport beoefenen.

Wedstrijden en trainingen

Het secretariaat van DAS is als volgt te bereiken:

Basketbalvereniging DAS
Postbus 479
2600 AL Delft

Bankrekening:
ING IBAN: NL97INGB0003139910
t.n.v. Delftse Basketbalvereniging DAS, Delft

Informatie Basketballbond

Adressen

Scholencombinatie Delfland

Van Bleyswijckstraat 72

2613 RT Delft

 

ATTENTIE:

Parkeren is in de directe omgeving van Scholencombinatie Delfland slechts zeer beperkt mogelijk!

De locatie is zeer goed bereikbaar per Openbaar Vervoer:

Halte station Delft t.a.v. trein/tram/bus of halte Krakeelpolderweg t.a.v. tram/bus

Klik hier voor parkeerinstructies

Sporthal Piet Vink

Plesmanlaan 217B

2497 CH Den Haag