Corona updates november en december

Update 30 november

Inmiddels is duidelijk dat de komende 3 weken de competitie is stilgelegd. Wedstrijden worden later ingehaald. Geen wedstrijden komende 3 weekenden.

De zaal in Delfland kan op zaterdag tot 17.00 natuurlijk gebruikt worden voor trainingen. Houd de website en je appgroepen in de gaten, want er komt een rooster. De technische commissie is daar hard voor aan het werk. Het bestuur wil de TC voor al dit geregel enorm bedanken, ik neem aan namens al onze leden! Op woensdag 1 december is er mogelijk nog een wijziging in de coronaregels door de rijksoverheid, na een kamerdebat. De gevolgen daarvan laten we jullie zo snel mogelijk weten.

Update 28 november

Vanaf 28 november 2021 kan er na 17.00 niet meer gesport, dit duurt minstens 3 weken. Dit betekent dat in ieder geval alle trainingen voor 3 weken zijn afgelast. De Nederlandse Basketbal Bond zal aan DAS op 29 of 30 november laten weten wat er verder besloten gaat worden over voortzetten van de competitie. Als de competitie stopt kunnen we gaan puzzelen met onze zaal om te trainen op zaterdag tot 17.00. Kijk daarom regelmatig op de website en app-groepen. Zie ook:

https://www.basketball.nl/nieuwsoverzicht/corona-update-dit-weekend-nog-wedstrijden-na-het-weekend-meer-informatie/

Vriendelijke groet, Mariet Lohman bestuurslid en Corona-coordinator.