DAS Delft wint in Vlissingen!

Op de zaterdagmiddag van 19 september reisde DAS Delft af naar het zuidelijk gelegen Vlissingen, de thuisbasis van BC Vlissingen. Daar speelde DAS de tweede wedstrijd van de competitie (1 e divisie B).

Beide ploegen hebben in de eerste wedstrijd verloren en zijn vastberaden om de eerste zegen van het seizoen binnen te halen. Het eerste kwart van de wedstrijd ging gelijk op. De twee teams waren gewaagd aan elkaar, dit resulteerde in een 27-24 voorsprong voor BC Vlissingen aan het eind van kwart 1. In het tweede kwart blijft het spannend. DAS loopt enkel 1 punt in waardoor de tweede helft begint met 48-46 in het voordeel van BC Vlissingen.

Beide ploegen hebben in de eerste wedstrijd verloren en zijn vastberaden om de eerste zegen van het seizoen binnen te halen. Het eerste kwart van de wedstrijd ging gelijk op. De twee teams waren gewaagd aan elkaar, dit
resulteerde in een 27-24 voorsprong voor BC Vlissingen aan het eind van kwart 1. In het tweede kwart blijft het spannend. DAS loopt enkel 1 punt
in waardoor de tweede helft begint met 48-46 in het voordeel van BC Vlissingen.

Gedurende de tweede helft neemt DAS het initiatief over in de wedstrijd. Met een zeer sterk derde kwart neemt de ploeg van coach Frans Buitelaar afstand van de tegenpartij. In het vierde kwart doet BC Vlissingen tevergeefs een poging om een comeback te maken, dit resulteert in een stand van 68-71 voor DAS. Vanaf dit moment herpakte DAS Delft zich waardoor enig hoop van de tegenstander om winst te behalen de kop in werd gedrukt. Met een eindstand van 73-79 wint DAS Delft de uitwedstrijd.

Sam van dijk (27 punten), Timo van der Keijl (17 punten), Rik Feijge (11 punten), Rik de Graaf (11 punten), Malcolm Rustenberg (9 punten), Thomas Verbreaken (5 punten), Duncan van Solm (4 punten), Max Fransz (2 punten).