DAS op zoek naar coach voor VS1 (Vrouwen Promotiedivisie)

Update (30-08-2015): we zijn in de afrondende fase van de gesprekken met onze nieuwe VS1 coach. Houdt de site in de gaten voor nieuws!

DAS Delft is op zoek naar een gedreven coach voor ons Dames Promotiedivisie team voor het seizoen 2015-2016, die met de dames een Final Four-droom deelt. Na jarenlang op de vijfde plek in de competitie te zijn geëindigd, blijven de dames seizoen na seizoen gemotiveerd om bij die laatste vier te eindigen. Je zal straks aan het hoofd staan van een gedreven hechte groep dames, waarvan velen al jaren met elkaar spelen, maar nog altijd heel leergierig zijn. Een groep met een hoog basketbal-IQ, dat mede is gevormd door de eredivisieachtergrond van vele speelsters.

Ook is er veel potentie uit de jeugd, waar onze VU20 uitkomen in de eredivisie. Een aantal van hen heeft dit seizoen al mogen proefdraaien in de Promotiedivisie en dat was succesvol te noemen. Dat is zelfs het Algemeen Dagblad niet ontgaan, die een heel artikel wijdde aan onze “jonkies”. Als coach van VS1 werk je nauw samen met de coach van ons VU20 eredivisie team (Rychard de Jong).

Over DAS Delft

DAS Delft is een bijzondere familieclub, waar het basketbalvirus van generatie op generatie wordt doorgegeven via onze leden. Vrijwel elke thuiswedstrijd zit bomvol trouwe toeschouwers, ongeacht of het goed of minder goed gaat in de competitie. En er wordt na de wedstrijd met de hele club nagetafeld in de kantine - bij winst en verlies. Kortom: je komt terecht in een warme omgeving, waar basketball altijd op de eerste plek staat.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en denk jij dat DAS Delft voor jou een match is, mail dan snel naar tc@das-delft.nl en we nemen snel contact met je op.