Derde kwart nekt Dames 1

De dames van DAS waren zaterdag thuis in kwart één, twee en vier gelijkwaardig aan het tweede team van Landslake Lions. In kwart drie scoorde de ploeg uit Landsmeer echter tien punten meer, hetgeen de twaalfde nederlaag voor DAS inluidde. Ondanks de afwezigheid van Ranu Biere en Fabiënne Dijkshoorn zaten er vijftien basketballers op de bank naast Michel Martinez. Drie daarvan waren echter de "VIP's" Cameron, Calista en Shara Mensah-Hoek. Dante Wessels opende de score (hetgeen een voorbode bleek van één van haar betere wedstrijden) maar het waren de Lions die vervolgens een kleine voorsprong opbouwde. En die vasthielden tot drie minuten voor de rust. Door een score van Iris Lindner (die ook een puike partij speelde) werd het toen nl. 26-24. DAS kwam in kwart drie nog tot 32-28 maar zakte vervolgens ver weg. Lions nam de regie helemaal over en liep naar 35-49. Iris Lindner maakte de laatste vier punten in dit kwart én de eerste twee in kwart vier waarmee de achterstand werd verkleind tot 41-49. Vervolgens kwam DAS nog tweemaal tot op vijf punten. Maar het kon Lions niet meer achterhalen: 59-67,
Dante Wessels: 14 punten, 6 rebounds. Iris Lindner: 12 punten, 9 rebounds. Sarah Kreuze: 10 punten, 9 rebounds. DAS schoot 2 op 12 3-punters....