Foto's van de kampioenen!

En ook: captain van X12-1 scoort 101 punten...

Jullie hadden nog de kampioensfoto's van X12-1, M18-2 én M18-3 tegoed. Nou daar zijn ze dan. Alle kampioenen ontvingen van het bestuur van DAS een slagroomtaart, mét DAS-print in marsepein. En via de NBB natuurlijk een beker en medailles.

* Kampioen X12-1 speelde zaterdagochtend thuis tegen Lokomotief X12-1 en won volgens de basketbal-app met 50-0. Echter.... ze wonnen feitelijk met 101-23. Maar in deze klasse wordt de uitslag 'bevroren' wanneer het verschil 50 punten is. Er waren problemen met het tablet waarop de score werd bijgehouden, dus is achteraf het scoreverloop opnieuw ingevoerd. En kreeg de captain van Lokomotief alle punten van zijn team: 23. Voor de captain van DAS werd het een wedstrijd om nooit meer te vergeten: David Boender kreeg nl. alle 101 punten!
Op de foto van X12-1: Achterste rij v.l.n.r. Evan, Max, Olaf, Alexis, Samuel, Nino (coach). Voorste rij v.l.n.r. Noah, Francesco, David, Cameron, Tudor, Arthur, Martijn. Niet op de foto: Boaz (coach).

* Kampioen M18-2 speelde zaterdagmiddag thuis tegen Blue Arrows M18-1. En dat ging best aardig...… Het werd nl. 124-39 ! (met 42 punten voor Boaz Kommer). Mooie seizoens-afsluiting dus voor het team dat in het eerste deel van de competitie als M16-1 speelde. Het team bleef -knap- ongeslagen dit seizoen. Op de foto van M18-2: bovenste rij v.l.n.r Eric (coach), Ruud (coach), Tyrese, Thomas, Boaz, Erwin, André (coach), Gijs (coach). Onderste rij v.l.n.r. Kees, Tim, Ties, Mitchell, Aria. Niet op de foto Gijs, Simon en Sydnee.

* Kampioen M18-3 speelde zaterdagavond thuis tegen Westland Stars M18-1. Het team pakte een prima 70-42 overwinning en won daarmee acht van de tien wedstrijden in het tweede deel van de competitie. Op de foto van M18-3 v.l.n.r. Fabiënne (coach), Maarten, Phineas, Nael, Oggi, Lars, Simon, Dje, Denise (coach). Niet op de foto Roy, Nika, Timo (coach) en Ben (coach).