Nieuwsbrief februari 2022

FEEST voor DAS

28 januari 2022, is de eerste paal van de nieuwe hal de grond in gegaan. Aan onze wethouder Karin Schrederhof was de eer om dit te doen. Maar pas nadat onze voorzitter, de voorzitter van Fortuna en de directeur van ROC Mondraan als toekomstige gebruikers op de paal met verf hun club hadden gespoten. Op de foto zien jullie de D van DAS nog net de grond in verdwenen op die eerste paal. Alles lijkt geheel volgens planning te gaan.  Als alles goed gaat kunnen we in september het volgende seizoen starten in deze hal!Gezocht:
Nieuwe materiaalman/vrouw


Om leuk te kunnen basketballen is het belangrijk om de materialen op orde te hebben. Daarmee vervul je een bepalende rol binnen DAS.

De materiaalman/vrouw zorgt ervoor dat er een planning is van onderhoud, aanschaf en een goede relatie met de leveranciers. Je regelt de aanschaf van nieuwe materialen, zoals nieuwe ballen, tafelspullen, de ballenrekken, maar ook de ice packs. Eigenlijk alles wat we als basketbalvereniging nodig hebben. Ook kijk je naar materialen die kapot zijn. Dit geldt ook voor de baskets en andere zaken die aan de wanden van Delfland zitten. Gebreken van de zaal hoef je alleen maar door te geven aan het bestuur. Die verzorgt het contact met de school.

Interesse? Meld je dan aan bij de voorzitter! voorzitter@das-delft.nl Het bestuur en TC gaan graag met je in gesprek.24-6: Jeugdkamp

Ook dit jaar weer een jeugdkamp voor de jonge spelers! De voorbereidingen zijn in volle gang. Het idee is om in de regio te blijven, met twee overnachtingen! Houd alvast weekend 24-25-26 juni vrij.

Als er leden of ouders bij de organisatie willen helpen horen we dat ook graag.Afbeelding
Steun DAS met één klik
Bestel online!

Nu we toch nog veel thuis zitten, is online bestellen een goed plan! Doe dit dan vooral via Sponsorkliks! Voor elke bestelling via SponsorKliks ontvangt DAS namelijk een percentage. Veel makkelijker wordt het niet om je eigen club te sponsoren. Veel plezier met shoppen! Iets leuks te melden voor de nieuwsbrief?
Stuur dan een mailtje aan: dasdelft.pr@gmail.com.
(De redactie behoudt zich het recht voor om berichten niet of in verkorte vorm te plaatsen.)Aanmelden nieuwsbrief
Ken je iemand die zich ook wil aanmelden voor deze nieuwsbrief? Klik dan hier. Website Facebook Instagram