Voorbereidingen extern toernooi van start!

De voorbereidingen voor het 2e DAS Delft Hemelvaartsdag toernooi zijn opgestart: het draaiboek is gemaakt, de zaal is vastgelegd, de uitnodigingen zijn de deur uit.

&nbsp

Vorig jaar hebben we ter gelegenheid van het 45 jaar bestaan van onze vereniging, het eerste DAS Delft Hemelvaartstoernooi georganiseerd.

Vanwege het grote succes organiseren we dit jaar wederom een Hemelvaartstoernooi: op donderdag 14 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 15 mei.

&nbsp

Het toernooi is voor mix-, jongens- en meidenteams van U10 t/m U22, en senioren teams. Er is plaats voor 19 DAS teams en als alles meezit komen er 57 (!) gastteams. We verwachten dan ook, inclusief begeleiding, ruim 800 mensen.

&nbsp

Ook dit jaar kijken we vooruit naar het volgende seizoen, en spelen met de selectie voor het seizoen 2015-2016. Als voorbeeld: als je nu 2e jaars U14 bent (geboren in 2001) speel je op het toernooi in de U16 poule (en/of U18, U20 etc).

&nbsp

Bij de senioren (seizoen 2015-2016: dus geboren in 1993 of eerder) hebben we dit jaar ruimte voor één herenteam (selectie H1 en H2), en één damesteam (selectie D2 en D3).

&nbsp

Meer informatie, waaronder de dagindeling, staat elders op de site.

&nbsp

Wie op donderdag en/of vrijdag wil helpen bij dit mega-event, graag!, kan zich aanmelden via onze mailbox toernooi.dasdelft@gmail.com.

&nbsp

De eerste inschrijvingen zijn al binnen. DAS Delft teams hoeven zich niet in te schrijven: met de huidige coaches en hun opvolgers maken we een indeling en schrijven die in.

&nbsp

Via de website, ledenvergadering en in de zaal houden we jullie op de hoogte van de vorderingen!

&nbsp

De Toernooicommissie.

&nbsp