Wat betekenen de nieuwe Coronamaatregelen voor jou?

Wat is het snel gegaan met de nieuwe opmars van het Corona virus. We wisten dat onze sport, in zalen en met veel fysiek contact, wel geraakt zou worden door de maatregelen. En helaas is dat zo. We zetten op een rijtje wat dit voor jou betekent:


1. De hele basketbal competitie stopt. Voor jong en oud. Alles is afgelast. We doen nog maar geen gokje naar een datum waarop we verder kunnen gaan.

2. Alle trainingen voor volwassenen (vanaf 18 jaar) moeten ook vanaf woensdag 14 oktober om 22.00 uur helemaal stoppen. 

3. Kinderen < 18 kunnen doorgaan met trainen, als de trainers / coaches dat ondersteunen. De technische commissie is dit aan het inventariseren bij hen. 

4. Naast de sportkantines moeten ook douches en kleedkamers gesloten blijven.

De maatregelen hebben ook invloed op de trainingsroosters (dit ivm de zaalhuur en de maatregel dat er maar maximaal 30 personen per ruimte mogen). Deze week volgt er een nieuwsbrief (deze informatie komt ook op de website en op Facebook) waarin het aangepaste trainingsrooster en eventueel een nieuw rooster voor de herfstvakantie wordt geplaatst. 

We hopen dat alle maatregelen samen zullen betekenen dat er ook weer een tijd komt om wel samen te sporten. 

Als u vragen heeft of twijfels schroom niet om die aan het bestuur te stellen of kenbaar te maken (voorzitter@das-delft.nl).