De nieuwe voorzitter Christophe Ndayizeye

Ik ben Christophe Ndayizeye (30 jaar) en ik woon in Rijswijk. Ik ben geboren en getogen in Burundi. Ik heb in Delft gestudeerd en werk als architect ontwerper. Ik speel sinds 2 jaar bij DAS. Als speler ben ik meestal center en af en toe power-forward. Ik heb in het verleden naast basketbal ook volleybal gespeeld.     

Mijn visie voor DAS

Net als alle andere sportverenigingen is dit een moeilijke tijd voor DAS waarin we niet kunnen basketballen zoals we zouden willen en waarin het publiek niet welkom is. Mijn doel voor DAS is om te zorgen dat onze sportvereniging sterker uit deze bijzondere tijd komt. Niet alleen op financiële gebied maar vooral op het sportieve niveau. Als vereniging moeten we zorgen dat leden blijven sporten, natuurlijk binnen de RIVM-maatregelen, en zich kunnen voorbereiden voor het komende (coronaproof) seizoen. In samenwerking met het bestuur en de technische commissie, zal ik zorgen dat de sportieve prestatie van DAS blijven groeien in onze regio en in heel Nederland. Mijn doel is om de vereniging meer competitief te maken dan de afgelopen jaren.