Eerste buiten trainingen druk bezocht!

De afgelopen week hebben we voor het eerst buiten getraind. Dat jullie er zin in hadden was wel te zien aan de opkomst! Bijna elk blok is druk bezocht met als uitschieter het blok voor alle jeugd t/m 12 jaar op maandag: er waren 51 kinderen!

Goed nieuws jeugd 13 t/m 18 jaar 
Voor de jeugd van 13 t/m 18 jaar is er bovendien goed nieuws! Zij hoeven vanaf 1 juni geen anderhalve meter afstand meer te bewaren tijdens het sporten! Dat betekent weer een training zoals je gewend bent, wel nog steeds buiten trouwens. Voor en na de training dien je nog wel anderhalve meter afstand te houden. 

Meld je aan voor iedere training!
De komende week lijkt het weer iets minder goed te worden. Als het regent gaat de training niet door. Des te belangrijker om je aan te melden voor de training zodat we weten wie we een bericht moeten sturen als de training niet door gaat! 

Evaluatie buiten trainingen

Er zijn de volgende aandachtspunten:
 Aanmelden voor een buiten training kan tot 24 uur van te voren. Dit ivm voorbereiding van de training en verwerken aanmeldingen.Aanmelden voor het MU14 blok van komende maandag graag uiterlijk vrijdag 5 juni 20.00 uur. De opkomst van afgelopen maandag was klein, als we op tijd weten wie er komt kunnen we mogelijk een team naar dat blok doorschuiven.Let op dat je bij het verlaten van de training ook je handen weer ontsmet! Zowel hygienisch en conform de afspraken in het protocol!