Aflastingen wedstrijden en trainingen ivm Corona

Aanvulling 23 maart

Beste allemaal,

Naar aanleiding van de nieuwe informatie over de bestrijding van het coronavirus die vanavond door de Nederlandse overheid naar buiten is gebracht, ziet de Nederlandse Basketball Bond zich genoodzaakt alle basketbalcompetities voortijdig te beëindigen.

Voor meer informatie verwijzen wij naar het bericht welke zojuist via onze website is verspreid: https://www.basketball.nl/competities/competitiezaken/coronavirus/

Wij wensen u in deze zorgelijke tijd het allerbeste toe en hopen elkaar weer gezond en wel te treffen komend seizoen!


Met vriendelijke groet, NEDERLANDSE BASKETBALL BOND

Aanvulling 17 maart:

In navolging van het zondag genomen besluit van de overheid om per direct alle scholen, kinderopvangcentra en horeca t/m 6 april te sluiten zal ook het stil leggen van de basketbalcompetitie (en clubbijeenkomsten als trainingen en vergaderingen) t/m 6 april worden verlengd.

_____________________________

Naar aanleiding van de nieuwe informatie die vandaag door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) naar buiten is gebracht, worden alle trainingen van DAS Delft tot nader order én in elk geval t/m 31 maart afgelast. Daarnaast heeft de NBB tevens alle wedstrijden afgelast voor deze zelfde periode! Met ingang van heden dus geen trainingen en wedstrijden!