Nieuwsbrief 02 - Mei 2019

Trainen na de meivakantie

Na de meivakantie zal het nieuwe trainingsrooster ingaan. Dit is ook het moment dat je mee traint met jouw nieuwe leeftijdsklasse. De trainers en coaches van de nieuwe leeftijdsklasse zullen bepalen in welk team jij zal spelen volgend jaar! Klik hierom te zien waar en wanneer je gaat trainen. De trainingen gaan door tot 15 juni.

Afbeelding
Coaches en trainers gezocht

Om alle teams zo goed mogelijk te begeleiden zijn wij hard op zoek naar trainers en coaches. Vind je het leuk om spelers te motiveren? Ze beter te laten basketballen en de lol van het basketballen over te brengen? Meld je dan hier aan om een (jeugd)team te begeleiden!

Je kunt ook samen met iemand anders een team coachen of trainen. In overleg vinden we het juiste team.

Afbeelding
Drie kampioenen in één familie!

De broer en zussen van familie Mensah-Hoek hebben alle drie een NBB medaille! Van links naar rechts: Cameron (is kampioen geworden met U12-1), Calista en Shara (beide spelen in de U12-3, maar zijn als bankspelers kampioen geworden met V14-1). De beker op de foto is de kampioensbeker van V14-1. Klik hier voor de kampioens teamfoto van de V14-1 in de krant.

Nog één spannende kampioenswedstrijd
Mixteams DAS U14-1 en Grasshoppers in competitie met een gelijk aantal punten geëindigd

Het DAS Mixteam 14-1 én de Solar Systemen Grasshoppers zijn in de competitie met een zelfde hoeveelheid wedstrijdpunten geëindigd. Volgens de nieuwe regels moet er dan een kampioenswedstrijd worden gespeeld. Zaterdag 11 mei moet DAS X14-1 om 12.00 uur in Oegstgeest (Sporthal De Cuyl) deze spannend wedstrijd spelen. Zet'm op!!

Afbeelding
Toon van Helfteren Koninklijk onderscheiden!

Vrijdag 26 april is Toon van Helfteren 'Benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau'. Hij kreeg een lintje omdat hij zich op ongeëvenaarde wijze ingezet heeft voor het Nederlandse basketbal. DAS feliciteert Toon van harte! Lees hier meer.

Inschrijven Jeugdkamp 

Van 5-7 juli wordt er weer een Jeugdkamp georganiseerd voor de U10, U12 en U14 op de locatie Costa del Zeumeren (in Voorthuizen bij Barneveld). Kijk voor een impressie dit filmpje van 2015. Je kunt je nu inschrijven! Op de website staat het inschrijfformulier!

Afbeelding
Even voorstellen:
De Toernooicommissie

De toernooicommissie bestaat op het moment uit drie personen: Gijs Lutje Schipholt, Teddy Rachmat en Carry Stoops. Wij organiseren het familietoernooi en voorgaande jaren ook het Spring Cup toernooi. Volgend seizoen willen we weer het Spring Cup toernooi organiseren. Wij zijn daarom hard op zoek naar nieuwe enthousiastelingen die het ook leuk vinden om een mooi toernooi te organiseren. Wij komen 5 à 10 keer per jaar bij elkaar. Klik hier om je aan te melden. Wil je niet in een commissie, maar wel meehelpen bij de toernooien: stuur ons een mailtje!

Algemene Leden Vergadering

Vergeten jullie niet om de ALV in jullie agenda te noteren? De begroting, contributie, spelen op één locatie, een nieuwe penningmeester, een Erelid en een samenwerking met de rolstoelers van Arrows'81... allemaal onderwerpen waar het over gaat op de ALV.

Afbeelding
-----------------------------------------------------
DATUM Dinsdag 4 juni | TIJD 20.00 uur
LOCATIE Kantine SC Delfland

Klik hier voor de agenda
-----------------------------------------------------

Afbeelding
Nieuwe scheidsrechter(s) ...

Felicia Grauf heeft haar BS2 scheidsrechters-diploma gehaald: gefeliciteerd! We hopen nog voor de zomer wat oefenwedstrijden van DAS-teams onderling te kunnen regelen zodat nog vijf andere kandidaten hun diploma kunnen halen.

Twee bijzondere evenementen 

Graag willen we jullie nog op twee bijzondere evenementen wijzen. Het EK rolstoelbasketbal vrouwen van 30 juni t/m 7 juli in Rotterdam (hier zoeken ze nog vrijwilligers). En het FIBA 3x3 World Cup van 18 t/m 23 juni in Amsterdam.

Afbeelding
Steun DAS met één klik

Je koopt vast wel eens iets via een webwinkel. Doe dat dan via SponsorKliks! Met SponsorKliks kan je namelijk een financiële bijdrage leveren aan DAS, zonder dat het jou een cent extra kost!

Iets leuks te melden voor de nieuwsbrief?
Stuur dan een mailtje aan: dasdelft.pr@gmail.com
(De redactie behoudt zich het recht voor om berichten niet of in verkorte vorm te plaatsen.)
Aanmelden nieuwsbrief
Ken je iemand die zich ook wil aanmelden voor deze nieuwsbrief? Klik dan hier.
Deze e-mail is verstuurd aan {{email}}.Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden.U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen.Voor een goede ontvangst voegt u dasdelft.pr@gmail.com toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing