Nieuwsbrief 05 - september 2019

Nieuwsbrief basketbalvereniging DAS Delft
Afbeelding
Grote Clubactie 2019
Bepaal jij mee wat er met de opbrengst gebeurt?

Jullie als topverkopers van DAS staan natuurlijk weer te popelen om zoveel mogelijk loten te verkopen! Met de opbrengst van dit jaar gaan we een feest voor jullie organiseren! De Grote Clubactie feestcommissie gaat bepalen wat we met het bedrag gaan doen. We zoeken daarvoor drie kinderen uit de jeugdgroep. Wil je graag mee verzinnen?? Geef je dan voor 12 oktober op bij Anita of bij je trainer. Lees hier meer over de Grote Clubactie.

Afbeelding
Wil jij iets voor de club doen?
DAS zoekt vrijwilligers

We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. We zoeken iemand voor in het bestuur en iemand die de PR commissie komt versterken. Maar ook de sponsorcommissie, de jeugdcommissie en de toernooicommissie kunnen wel wat nieuw bloed gebruiken. Het hoeft niet veel tijd te kosten en het is leuk om te doen! Met z'n allen zorgen we ervoor dat de club blijft draaien. Meld je aan!

Afbeelding
Schrijf je nu in voor Denemarken!
Limfjords cup 27-30 December 2019

De inschrijving voor de Limfjords cup in Denemarken is begonnen! We willen ook dit jaar weer met 6 teams af reizen naar dit leuke en sportieve toernooi. Je kunt je inschrijven tot 20 oktober 2019 en alleen aanmelden als team. Klik hier voor meer informatie.

Eigen verantwoordelijkheid voor taken

Trainen en wedstrijden spelen is leuk. Maar het tafelen, scheidsrechteren en kantinedienst horen er ook bij. Kijk elke week goed op de website en in sportlink.

Tafelen
Ouders van spelers van de U14 zullen nog even moeten tafelen. Zodra de spelers van de U14 hun tafelcursus hebben gehad, moeten de spelers zelf gaan tafelen.

Kantinedienst
Dit jaar hebben we geen rooster voor de kantinedienst. Ieder thuisspelend team draait een 2 uur durende dienst rondom de eigen wedstrijd. Speel je thuis dan heb je dus kantinedienst! Voor teams onder de 18 jaar zijn de ouders verantwoordelijk.

Afbeelding
Geslaagde DAS seizoensopening 

Na het welkomstwoord van Voorzitter Rienk, waarin hij het nieuwe logo van DAS onthulde, startte de basketbalclinic voor de jeugd. Het nieuwe logo staat hiernaast. De foto's van de basketbalclinic staan hier. In de tussentijd bracht Topscheidsrechter Edward van Ruiven de toegestroomde leden de regels bij. Daarna volgden er wedstrijden van Dames 1 en van Heren 1. Een gezellige dag met mooie opkomst.

Afbeelding
DAS in de krant

Op 7 september stond er een artikel over Heren 1 in de Delft op Zondag. Heren 1 heeft dit seizoen een nieuwe trainer aan het roer, Frans Buitelaar. En hij geeft aan dat dit jaar een flinke uitdaging is. "Met DAS hebben we uitgesproken dat we binnen drie jaar promotiedivisie willen spelen. Het laatste jaar daarvan is aangebroken, dus dit seizoen is het 'erop of eronder', een examenjaar." Hier lees je het hele artikel.

Afbeelding
Studeren en basketballen in de VS?
Bezoek dan de Global education fair

Wil jij graag basketballen en studeren in de VS of Canada? Bezoek dan deze onderwijsbeurs op 5 en 6 oktober. Deze beurs is voor spelers (en hun ouders) in de leeftijd van 15-20 jaar. Het is gratis, maar je moet je wel vooraf aan melden. Kijk voor meer informatie op de website.

Afbeelding

Steun DAS met één klik

Je koopt vast wel eens iets via een webwinkel. Doe dat dan via SponsorKliks! Met SponsorKliks kan je namelijk een financiële bijdrage leveren aan DAS, zonder dat het jou een cent extra kost!

Iets leuks te melden voor de nieuwsbrief?
Stuur dan een mailtje aan: dasdelft.pr@gmail.com.
(De redactie behoudt zich het recht voor om berichten niet of in verkorte vorm te plaatsen.)
Aanmelden nieuwsbrief
Ken je iemand die zich ook wil aanmelden voor deze nieuwsbrief? Klik dan hier.
 
Laposta e-mailmarketing