Nieuwsbrief juli 2021

Jeugdkamp DAS

Op 3 en 4 juli waren de jonge leden op jeugdkamp! Zonder overnachting, maar mét een heleboel (basketbal) plezier.

Op zaterdag begonnen ze met een Basketbal Clinic, gegeven door Aleksander Lukic. Hij is een zeer ervaren jeugdtrainer bij RoBa en de BAR (Basketball Academy Rotterdam) en ex-eredivisiespeler. Dat hebben ze geweten, want het was pittig! De stapels pannenkoeken waren bijna allemaal op! Daarna was er spel, met lasergamen en stoepen. De eerste dag sloten we af met een barbecue, waarbij de ouders van de aanwezige kinderen ook welkom waren. Dat was zeer geslaagd na zo’n seizoen op afstand. Zondag was er een toernooi, met tussendoor allerlei basketbalspellen. Het blauwe team won uiteindelijk, maar de inzet was van iedereen even hoog.
Bijzondere ledenvergadering

Bijzondere ledenvergadering: Het bestuur kondigt hierbij aan dat er op 8 september 2021 om 20.00 een bijzondere ledenvergadering zal plaatsvinden. In de statuten staat dat een dergelijke vergadering minimaal 14 dagen vooraf aangekondigd worden, met vermelding van de agenda, wat wij hierbij doen. De agenda is:
 Opening;Vaststelling agenda;Toelichting op de voortgang voor een voorgenomen vertrek uit het Delfland College naar een nieuwe locatie Fortuna, mocht zich deze gelegenheid voordoen; U heeft hierover reeds kunnen lezen in dit nieuwsbericht.Verzoek aan de leden om akkoord te gaan met een mandaat aan het bestuur om binnen vastgestelde kaders, besluiten te nemen om de verhuizing naar Fortuna mogelijk te maken.
AfbeeldingOpening nieuwe seizoen

Wat zouden we hier graag aankondigen dat er een mooi openingsfeest wordt georganiseerd, of een toernooi. Helaas zijn de coronacijfers vandaag dermate ernstig, dat wij denken dat we een dergelijke toezegging maar beter niet kunnen doen. Hoe jammer het ook is. Als er wel iets mogelijk is, zullen we dat zo snel mogelijk laten weten. Als iemand een idee heeft, wat kan binnen de maatregelen, dan horen we dat graag.
Vrijwilligers en hun inzet

Ook dit jaar heeft DAS weer, ondanks alle beperkingen door corona, het hele jaar alles gedaan wat mogelijk was. Telkens weer aanpassen aan wat er wél kon. Dankzij de eindeloze inzet van onze vrijwilligers.

Een kleine groep heeft nagedacht over de continuering van de inzet: er zijn momenteel wel veel “gaten” te vullen en sommige commissies kunnen zeker ook wat versterking gebruiken om het nog leuker te maken. We zijn een vereniging, waar we het met elkaar moeten doen. Eigenlijk draait het alleen als iedereen een stapje extra voor de club wil zetten. Als u wilt lezen wat er allemaal te doen is, verwijzen we naar de PDF onder de rode knop.In dat document is te lezen wat elk lid kán doen als taak, maar ook wat de vaste taken, die je als lid of ouder/verzorger sowieso moet uitvoeren.

In het huishoudelijke regelement staat ook een uitgebreide beschrijving van de taken die de leden uitvoeren.
Download vrijwilligers overzicht
Afbeelding
Steun DAS met één klik
Bestel online!

Nu we toch nog veel thuis zitten, is online bestellen een goed plan! Doe dit dan vooral via Sponsorkliks! Voor elke bestelling via SponsorKliks ontvangt DAS namelijk een percentage. Veel makkelijker wordt het niet om je eigen club te sponsoren. Veel plezier met shoppen! 
Iets leuks te melden voor de nieuwsbrief?
Stuur dan een mailtje aan: dasdelft.pr@gmail.com.
(De redactie behoudt zich het recht voor om berichten niet of in verkorte vorm te plaatsen.)