Ons 2e DAS Delft Hemelvaartstoernooi zit er op!

Was het in 2014 nog een 1daags toernooi voor een 10 tal DAS Delft jeugdteams, hebben we de afgelopen 2 dagen bijna alle DAS Delft teams de gelegenheid kunnen geven dit succesvolle seizoen met een super externtoernooi af te sluiten.
Alle deelnemende spelers en ouders, familie en andere toeschouwers zorgde voor een sfeervolle sporthal & kantine, maar ook dankzij het mooie weer was het pleintje voor de sporthal/kantine vooral bij de prijsuitreikingen tjokvol met spelers en toeschouwers.
Zonder alle vrijwilligers was het natuurlijk niet mogelijk geweest om het 2e DAS Delft Hemelvaartstoernooi te organiseren, dus wil ik mede namens het bestuur nogmaals alle scheidsrechters, tafelaars, coaches, trainers, EHBO'ers, fotografen, het kantineteam en het toernooiteam hartelijk bedanken voor de enthousiaste hulp.

Op zaterdag 13 juni op ons slot/familietoernooi doen we het gewoon nog één keer dunnetjes over, maar dan alleen door en voor DAS'ers met aanhang en familie. Nog niet ingesschreven doe dat gelijk via :toernooi.dasdelft@gmail.com
DAS Delft

Ronald Hofmeester

&nbsp

Voorzitter