Uitslag Grote Clubactie

Het zit er alweer op voor onze top verkopers van de Grote Club Actie.
Dit jaar zijn er 36 jeugdleden op pad gegaan voor DAS met de lotenboekjes.
Zij hebben enorm hun best gedaan en in totaal 826 (!!!) loten weten te verkopen. Een fantastisch resultaat en een record want nooit eerder heeft DAS zoveel loten weten te verkopen. Hiermee kan DAS maar liefst € 1.982 tegemoet zien. Een grote pluim voor iedereen die mee heeft geholpen!

De computer rookte bijna bij het invoeren van zoveel loten. Het hielt maar niet op. Wat is het toch een feest om te zien hoe fanatiek de jeugdleden deze Grote Club Actie hebben gelopen.
Als we het toch over feest hebben. De opbrengst van de Grote Club Actie zal dit keer worden gebruikt om de jeugdleden eens in het zonnetje te zetten. Een heuse feestcommissie is opgericht met een aantal enthousiaste jeugdleden om te bekijken welke activiteit zij kunnen gaan organiseren. Met deze opbrengst gaat dit zeker een succes worden :)) ! Milua, Lennart, Kaemon en Eva zijn al bij elkaar gekomen om ideeën uit te wisselen. Binnenkort volgt meer informatie.

Dan is het nog spannend wie nu de meest loten heeft verkocht dit jaar. Eerst maar het team dat dit zich dit jaar kampioen lotenverkopers mag noemen. Met maar liefst 292 loten is U12-1 de winnaar geworden. Wat een enorm aantal zeg niet normaal toch! Maar ook U10-1 en U12-3 zaten dik boven de honderd. Eigenlijk zijn alle teams kampioenen, maar ja 292 loten pfff dat is wel veel.

Gek is het dan ook niet dat de topverkoper en winnaar van de Grote Club Actie uit U12-1 komt. De winnaar had wel grote concurrentie hoor. Wat te denken van Milua die even 62 loten wist te verkopen. Of Kaemon met zijn 44 loten. De prima actie van Eva die zonder dat U14 mee doet toch gewoon 11 loten voor haar club wist te scoren. Tristan met 34 loten, Gabriel 31 loten, Lucas 29 en vele anderen die dan wel met wat minder loten maar wel verschrikkelijk veel hun best hebben gedaan.

In onze enthousiasme vergeten we bijna nog de winnaar te noemen. Nou daar komt die dan…..

De topverkoper van het seizoen 2019 – 2020 is niemand minder dan Lennart Regelink !!! Met maar liefst 167 verkochte loten is Lennart de grote winnaar geworden.
De winnaar krijgt hiervoor een mooie prijs.

Zoals gezegd een succesvolle grote club actie waarvoor wij jullie weer voor willen bedanken. Ook de ouders natuurlijk die wellicht door weer en wind achter de fanatieke kopers hebben gestaan.

Anita en Paul