Op naar een gezond en (hopelijk) sportief 2021


Het einde van het jaar 2020 staat voor de deur. We konden aan het begin niet voorzien dat we bijna een jaar lang al in de greep zouden zijn van het Coronavirus. Helaas heeft op 14 december het kabinet een harde lockdown aangekondigd. Tot 19 januari gaan de binnensportaccommodaties dicht en mag er alleen buiten gesport worden, door jeugd t/m 17 jaar in groepen en volwassenen met maximaal twee personen (op 1,5 m. afstand). De competitie ligt voorlopig dus nog stil. Lees hier de maatregelen via de NBB site (https://www.basketball.nl/competities/competitiezaken/coronavirus/)


Sinds Corona in het land is, is niets meer normaal. Er moest worden ingesprongen op nieuwe maatregelen, die regelmatig werden veranderd. Er is een groep vrijwilligers binnen DAS, dat hun uiterste best heeft gedaan, om te voldoen aan de eisen en zoveel mogelijk trainingen te blijven geven binnen de toegestane ruimte. Daar zijn we hen natuurlijk allemaal erg dankbaar voor. Zodat vooral de jeugd ‘gewoon’ heeft kunnen trainen.


Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers, het is de ruggengraat, en juist in deze tijden hard nodig.Dit is ook meteen een oproep:  Ben je nog geen vrijwilliger, meld je dan aan, er is genoeg te doen om DAS door deze tijd te loodsen en hopelijk volgend jaar weer volop te kunnen basketballen. Tot die tijd wensen wij jullie allemaal fijne feestdagen!